"So what if i'm crazy?? The best people are!"
Harley Quinn.
Przez 3 lata bylam z chlopakiem. Rozstalimy sie poniewaz bardzo zle zachowal sie wzgledem mnie a pozniej mialam do niego zal ze nie staral sie o mnie zawalczyc. w naszym zwiazku ja rowniez nie bylam idealem ale teraz mysle ze bylimy razem szczesliwi. na poczatku nie chcialam utrzymywac kontaktu. po przypadkowym spotkaniu w klubie calowalismy sie. jednak ja nie chcialam wracac do tematu. pozniej widzielismy sie raz. Dobrze bawilismy sie w swoim towarzystwie. oboje ułozyliśmy sobie zycie na nowo. On ma nowa dziewczyne. od naszego rozstania minelo 2lata. ja tez jestem w zwiazku. z ex utrzymujemy kontakt na zasadzie co u ciebie i chwila rozmowy. jego dziewczyna napisala do mnei byl sie od niego odczepila (ujela to bardziej dosadnie). nie chce rezygnowac z naszej przyjazni. nadal jest mi bliski. gdybymy mieli byc znow razem powaznie bym sie nad tym zastanowila ale jak narazie ukladamy sobie zycie osobno i jest dobrze. nie moge sie z nim skontaktowac poniewaz to ona czyta jego wiadomosci na fb. nr nie znam. co mam zrobic? zerwac kontakt?